Мисли за мен
Мисли за мен ,когато си самотен
и всичко в теб е тишина!
Завръщай в ума си всеки спомен
за отминалите ни неща!
Мисли за мен,дори когато ти
си до другата жена,
Мисли си за мене!МИСЛИ,
дали отново съм сама!
Сама потънала в тишината,
очакваща с трепет твоя глас,
а до мене с корист самотата
да ме изпива час по час!
Милси , за мен и за това,
колко много,мили ,Те ОбИчаМ!
Незнaя аз какво е в твоята душа?
Обичаш ли ме ?Не ме ли обичаш?
© something else Всички права запазени