13 мая 2012 г., 13:52

Мислиш, че си сам 

  Поэзия
332 0 0

Мислиш, че си сам -

че нямаш гръб.

А често - че нямаш

и лице.

Ала очите виждат,

ръцете могат.

Сърцето знае -

силата ти

в твойта кръв тече.

Бог те придружава -

когато паднеш,

за утеха ще те призове.

Ала когато литнеш -

като слънцето навред

ще осияе.

Защото силата ти

за споделеност

ще го призове.

 

 

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??