20 февр. 2008 г., 12:36

Мислите ми 

  Поэзия » Любовная
979 0 26
 
Мислите ми са като камбани,
тихичко в главата ми звънят
всеки миг, каквото и да стане,
ми напомнят и за теб шептят.

И наричам всичко с твойто име,
всяка вещ и всеки мой предмет
и по-детски може би, наивно
си представям, че си тук, до мен.

Но ми липсваш в будните ми нощи,
липсваш ми в напрегнатите дни
и прегръщам спомените още,
и те чакам с влюбени очи.

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??