8 авг. 2010 г., 22:50

Мислите ми за нас 

  Поэзия » Любовная
1041 0 3

Вятърът ме люшка

на люлката ми от облак

и вдишвам свобода.

Мисля си за любовта

и човека, в който

я разбрах.

Ти ми даваш знак,

за да знам,

че не си щастлив,

а аз да!!!

Обичам любовта,

а ти си с претенции

за нея.

Приемаш да си подаряваш

самота, а аз щастия

и полети

с чистота в мислите ми!!!

Настроението ми е облечено

с усмивки и смях,

чуват се с гласа ми

вълшебните ми думи.

Колко е чаровно

аз да съм весел

от обичта ми за теб,

а ти тъжен, мислейки си,

че е от мен!!!

Смях и тъга

всеки от нас си взима

да си подари нещо смислено

на сърцето си.

Ти тъгата ли отново избра.

Но има и радост взаимна

в дните ни.

 

                                                                                     Г.Ф.Т



 

© Георги Табаков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Аз слушам вятъра,
    който след всяка среща все повече се обърква,
    аз долавям шепота,
    който след всеки вик отново се завръща,
    аз изплувам от извора,
    който от всяко течение неумолимо изтласква....

    Чудесен стих, поздравления !
  • Ахаха, по-скоро е жена. Но така или иначе, много е буквално, Георги.
  • любов, радост и тъга...за ръка вървят...
    чудесно стихотворение, Георги...сърдечен поздрав.
Предложения
: ??:??