5 мая 2007 г., 16:00

Мисля непрекъснато. 

  Поэзия
623 0 10
Мисля непрекъснато.
Ума ми не иска да спи.
С мисли все заангажиран,
за живота идеи мълви.

Уморен е, но "печата",
на хартия всяка приумица,
моите очи се затварят,
а той за почивка не ще и да чуе.

Изтощен е, но не зная,
"спирка" и за миг той няма...
Вече започвам да забравям,
сякаш като касетка мозъка ми влачи...

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??