5.05.2007 г., 16:00 ч.

Мисля непрекъснато. 

  Поезия
622 0 10
Мисля непрекъснато.
Ума ми не иска да спи.
С мисли все заангажиран,
за живота идеи мълви.

Уморен е, но "печата",
на хартия всяка приумица,
моите очи се затварят,
а той за почивка не ще и да чуе.

Изтощен е, но не зная,
"спирка" и за миг той няма...
Вече започвам да забравям,
сякаш като касетка мозъка ми влачи...

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??