29 янв. 2010 г., 00:43

Миза 

  Поэзия » Другая
523 0 4

 

 

 

Ще заложа за миза

двете бомби фугасни

та сърцето ми в криза

да взривят ... и угасна.

 

 

И ще искам с токайско

вино екстрена проба

на местенцето райско

да прелеят ми гроба.

© Иван Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??