17 авг. 2007 г., 13:55

Много пъти пропадах 

  Поэзия
627 0 6

  Много пъти пропадах във бездна,
  но страх ме е още от тъмното
  и още си пия сама водката,
  говорейки единствено с нищото.


  Много пъти пропадах във бездна,
  наивна бях и скъпо си плащам,
  за всяка своя глупава грешка,
  че на лъжите ти сляпо повярвах.
                                                                                                        

  И боли ме все още, ужасно боли,
  но бремето на плещите си нося,
  а лицето ми, обляно в сълзи,
  вехне от мъката, погрознява.

© Ивето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??