Светът ми някак си е троен,
във триизмерен е формат
и динамичен уж, и строен,
май многоцветен е ахат.
В реала с тениска се движа,
и свиркам, хвърлям си петак
и смея се, и рани ближа,
и с куп звезди в очи съм пак.
Във виртуала съм различен -
дете съм, старец, иреален
и груб съм, но и съм лиричен,
бих казал твърде театрален.
В мечтите си съм терца друга,
направо съм си даже сто,
измислям си се до полуда,
и се харесвам много, но...
Образ - в тройно огледало
и някак си съм изумен,
различен - грънци, взело-дало -
и в трите свята съм си мен.
Толкова съм аз,
че не мога да избягам от себе си.
© toti Все права защищены