8 июл. 2012 г., 09:59

Многоточие 

  Поэзия
555 1 6

След глътка въздух - мълчание...

многоточие, дъх, обещание.

Недописани мисли, терзание...

нарисувани птици - желание.

 

Художници, пъстри картини,

певци многолики - празнуват...

Животите - семпли градини,

в които творците рисуват...

 

Замечтаното бяло на облака,

изтъгувано синьо морето...

Разплакана черната сврака,

притихнало в огън лалето.

 

Зажаднелите пролетни макове,

уморените жарки поляни,

закъснелите есенни влакове,

побелелите зимни бръшляни.

 

Рисуващи глътки мълчание,

изтерзани, недописани мисли... 

Палитра, любов, обещание...

Многоточие живота осмисли.

 

 

 

 

 

 

 

© Белисима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??