12 июл. 2019 г., 08:59

Modus operandi 

  Поэзия » Другая
299 0 2

Светът се разви,
и сам се затри –
в нелепи лъжи
и слепи вражди.

Играем игри.
Желаем звезди.
Ридаем с лъчи
в отчаяни дни.

Блуждае, валѝ
небе от мечти.
Къде ли си ти,
дете на зори?

В нелепи лъжи
и слепи вражди,
светът се разви
и сам се затри.

© Димитър Драганов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??