12.07.2019 г., 8:59 ч.

Modus operandi 

  Поезия » Друга
298 0 2

Светът се разви,
и сам се затри –
в нелепи лъжи
и слепи вражди.

Играем игри.
Желаем звезди.
Ридаем с лъчи
в отчаяни дни.

Блуждае, валѝ
небе от мечти.
Къде ли си ти,
дете на зори?

В нелепи лъжи
и слепи вражди,
светът се разви
и сам се затри.

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??