20 нояб. 2014 г., 18:25

Мое щастие 

  Поэзия » Любовная
735 0 0

Срещнах те в онзи хубав миг

и сърцето свое аз ти подарих.

Ако нараниш го знай - ще ме боли 

и няма да може да ти прости.

Позволи ми душата твоя да обикна

и омразата към любовта вече да отритна.

Искам с тебе всеки миг да споделя 

и душата своя да ти даря.

Ти си ми всичко, 

мое щастие, за мен едничко.
Кръвта тече, сърцето пулсира,

единствено ти даваш ми сила.

Намерих те и няма да те пусна,

а пред тебе всичко ще споделя, ще се отпусна.

Застани до мен и докосни ме,

не говори, не казвай нищо,

а просто силно прегърни ме.

Това прави ме щастлива,

а мисълта за теб държи ме вечно жива.

© Теодора Делиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??