24 мая 2011 г., 10:39

Моето момче 

  Поэзия » Любовная
3786 0 1

И все пак той дойде -

момчето, което завладя моето сърце.

 

Което не ме попита "моля те",

а направо си го взе,

 

но не го изхвърли,

а го пази и го крие от злобните ръце.

 

Това е моето момче,

 

това е моето сърце,

 

това е нашата любов

 

и нека тя ще ни отведе

някъде, където ще ни е добре.

 

Без да има болка,

без да има врагове.

 

Моето момче е в моето сърце,

а то е в негови ръце -

 

там му е така добре,

нека всичко между нас да е море.

 

Море от любов, море от късмет, море от щастие,

нека всичко ни зове.

 

Че нашата любов е истинска,

че тя никога не ще умре!

 

© Елена Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "Което не ме попита "моля те",

    а направо си го взе," ммда така става (( = Харесвам! (( =
Предложения
: ??:??