15 мая 2011 г., 14:23

Моето спасение 

  Поэзия » Любовная
1073 0 1

Със теб започна всичко отначало -

ти отново вдъхна ми живот,

накара черното да се превърне в бяло,

показа ми, че има истинска любов.


Във мене всичко беше празнина,

но ти дойде и с любовта си я запълни,

сгря душата ми със нежна топлина

и накара радостта ми да се върне.


Искам завинаги да бъда с теб,

да ми държиш ,,главата над водата",

да разтапяш бучките от лед

и да ме караш да летя из небесата.

 

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Романтично и красиво!!
Предложения
: ??:??