26 февр. 2007 г., 16:57

Мога да бъда такава,каквато си искам 

  Поэзия
1096 0 3

 

Мога да бъда такава, каквато си искам,
мога чувствата в себе си да притискам,
да бъда срамежлива, любезна и тиха,
мога да лъжа, без окото ми да мигне.
Мога да бъда приказлива,
със всички момчета да съм игрива.
Мога да бъда мразена, мога да бъда обичана,
със всякакви имена да съм наричана.
Мога да бъда превзета, но също и истинска,
само не мога за тебе да съм единствена.

© Татяна Начкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??