Мога да съм…..всичко!
Личи ти искаш днес да знаеш, какво ще бъде да си с мен?
Не, няма смисъл да гадаеш, просто слушай тази песен!
Пр.1
Личи ти искаш днес да знаеш, какво ще бъде да си с мен?
Не, няма смисъл да гадаеш, просто слушай тази песен!
Пр.2
© Атанас Анастасов Все права защищены