Може би?
"Може би"
е измислена фраза
от някой слаб,
от някой страхлив.
Може би -
най-баналната фраза:
няма брат
и няма сестри.
Може би?! -
Пълна глупост, безумие!
Може би ли...
По-добре едно тихо бездумие…
© Вечерница или Зорница Все права защищены
Не руши всеки мост. И напред
може би скришом плахо поглежда...
По-добре "може би" вместо "не".