Може би...
Може би съм най-неподходящата,
оная, пълната с капризи...
С мъжа ми къщата е тясна
и все не му намирам ризите...
Може би съм най-обсебваща,
с причина-следствие - не питай...
Пропуснах спирка да те следвам -
по мислите ми все се скиташ...
Може би съм най-неподходящата,
сезонна, ураганна, като залез...
На сипей все едно ще ти е къщата.
От песъчинки Слънцето си паля...
© Таня Георгиева Все права защищены