Mar 4, 2009, 7:00 AM

Може би... 

  Poetry
957 0 40
 

               Може би...


Може би съм най-неподходящата,
оная, пълната с капризи...
С мъжа ми къщата е тясна
и все не му намирам ризите...

Може би съм най-обсебваща,
с причина-следствие - не питай...
Пропуснах спирка да те следвам -
по мислите ми все се скиташ...

Може би съм най-неподходящата,
сезонна, ураганна, като залез...
На сипей все едно ще ти е къщата.
От песъчинки Слънцето си паля...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??