26 авг. 2007 г., 00:17

Може и да съм... 

  Поэзия
624 0 0
Може и да съм смешна,
но и да бъда толкова нежна.
Може всеки ден да те псувам,
но и всяка нощ за тебе да бълнувам.
Може да съм зла и демонична,
но и като пале след тебе да тичам.
Може и да съм лошо момиче,
но и да бъда мога нежно кокиче.

На Светльо

© Цветелина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??