Aug 26, 2007, 12:17 AM

Може и да съм... 

  Poetry
622 0 0
Може и да съм смешна,
но и да бъда толкова нежна.
Може всеки ден да те псувам,
но и всяка нощ за тебе да бълнувам.
Може да съм зла и демонична,
но и като пале след тебе да тичам.
Може и да съм лошо момиче,
но и да бъда мога нежно кокиче.

На Светльо

© Цветелина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??