16 апр. 2007 г., 14:07

Можем и не можем 

  Поэзия
516 1 0
Можеш да ме накараш да те мразя,
можеш да ме накараш да плача, след теб да тичам.
Може да ме накараш всичко твое да погазя,
но не можеш да ме накараш да спра да те обичам.

Мога да искам да се махна, но да виждам само теб.
Мога да поискам да избягам, но от любовта не мога да се скрия.
Може да не искам за всяко мое действие да ти давам отчет,
но любовта - не мога да я трия.

Можеш да си затвориш очите за неща, които не искаш да съзреш,
но не можеш да затвориш сърцето си, за да не чувстваш.
Може да си с друга, да си избереш,
но нища няма да почувстваш.

Могат да опитват да ни разделят ,
но надали ще успеят.
Могат да се опитват да ни променят,
но винаги да са като нас ще копнеят.

© Милена Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??