11 мая 2010 г., 16:19

Можеш ли? 

  Поэзия » Любовная
687 0 3

Можеш ли?

 

От една целувка можеш ли да се разтвориш?

Като недрата на земята да ме погълнеш

на топло, тихо и спокойно -

от нас красиво цвете да покълне...

 

От нежна ласка можеш ли да ме обикнеш

 и да забравиш, че не си обичана?

Да ми дадеш и да приемеш всичко,

в косите си с Любов закичена.

 

След думи нежни можеш ли да тръгнеш

и да забравиш всичко на земята?

Не можеш! Остани да те погледам...

 или тръгни, но ми вземи душата...

 

© Димена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??