6 янв. 2017 г., 01:12

Можеш ли? 

  Поэзия » Любовная, Другая
365 0 0

На кръстопът
между ума и сърцето 
За стотен път
със сълзи на лицето.
Аз се връщам
в общото минало
и те прегръщам,
но вече изстинала.
Събираш парчета от мене
и в тях ти търсиш утеха,
Аз все още имам нужда от време
надеждите толкова много ми взеха.
Объркана и раздвоена,
за кой път вече не зная,
намираш ме твърде сломена,
приемаща, очакваща края.
Изгубих се. Станах различна.
Не съм твоето слънце-момиче.
Повече на облак приличам,
такава ще можеш ли да ме обичаш? ......

-Р. Братанова

© Рали Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??