21 мар. 2008 г., 21:08

молба 

  Поэзия » Любовная
638 0 0
И ето, заставам пред теб сега
с наведена глава
и само с една молба -
да бъда твоя за нощта.
Да усетя пак нежната ръка,
да вкуся сладка като мед уста,
да заспя в прегръдка силна
и да ме погалиш с ласка милна.
Ах, как жадувам аз за тази нощ,
в която да усетя твойта нежна мощ.
И в този блян живея всеки ден...
Тъй силно искам те до мен.
Но само мълчание получавам
от каменното ти лице.
Но не се предавам,
ще се боря!
Ето - даже моля!
Моля се на колене!

© Любомира Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??