2 февр. 2008 г., 13:37

Молба 

  Поэзия
587 0 10
 
Във твоя храм
стаена,
на колене
глава навела,
скръстила ръце,
очи затварям
тихо и смирено,
и моля се
от все сърце.
На теб се моля,
дето все си в мене
и ме напъстваш
в тъжни мигове,
а ако се предам без време,
дори ме носиш
на ръце.
И пак съм тук
и пак съм на колене,
със болка моля те
да ми простиш
и тези грехове,
които в мене
изпиха силите
и в моето сърце.
Прости ми,
дай ми сили да живея
и смисъл дай
на тъжните ми дни.
Със вярата във теб
ще оцелея
и пак ще продължа
напред, като преди...



© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??