31 июл. 2009 г., 13:45

Молба към Луната 

  Поэзия » Любовная
587 0 1

Не, Селена, нищо не казвай,

ако трябва, Луна, не залязвай!

А при моя любим отведи ме,

нека знае, че още го пазя –

спомен скъп на сърцето ми с име,

 

там, където в мига ми се втурна,

свято стопли душата ми бурна.

С нови сили ме носи в небето –

от Луната следа в песъчинка.

Не забравям за теб и морето!

 

Колко приливи двама познахме,

с думи праведни ние признахме:

С жажда пристигаш в съня ми,

в безпределно, магично небе,

дето щастие, късмет… сполетя ни!

26.06.2009г.

 

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??