22 июн. 2011 г., 16:55

Молитва 

  Поэзия » Другая
420 0 2

 

 

Мили Боже, как съм изтърпяла

толкоз болка, грубост, изневяра...

Как ли всичко туй

съм преживяла,

дето ми го дава с пълна мяра?!!

 

Колко пъти в мен животът стреля,

с колко корист ме гнети светът?!

Нито нежност,

ни топла постеля

имах, Боже, в бедния си кът...

 

Пак се надам, милостиви Боже,

да ми стигнат сили, да изтрая.

Още дай от всичко,

ако може...

После си ме прибери - във рая.

© Славка Любенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Пак се надам, милостиви Боже,
    да ми стигнат сили, да изтрая.
    Още дай от всичко,
    ако може...
    После си ме прибери - във рая.
    Направо ме разплака...невероятна молитва
  • !!!
Предложения
: ??:??