Има ли някой,
от мене да вземе,
мъката тежка,
от сърцето разбито.
Излъгах го, Боже,
че може да има,
усмивка и ласка,
любов и закрила.
Можеш ли, Боже,
душата да вземеш,
измамена,болна
и тя се предаде.
С молитва могъща,
вярата да върнеш.
© Полина Иванова Все права защищены