24 окт. 2024 г., 14:09

Молитва 

  Поэзия
88 0 1

Сключвам я в дланите. За молитва.

Бавно нареждам я. После литва.

Малката болчица. В думи скрита.

В мисли облечена. Нека скита.

Толкова земна. Чак натежава.

Кратко политва. Тук заседява.

Болчица малка. Недохранена.

Пращаш я, Боже. Все неканена.

Пак я посрещам. Непоискана.

Моля те, Боже, прибери си я!

© Богдана Калъчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??