26 июн. 2008 г., 07:34

Момент без муза 

  Поэзия » Другая
484 0 2
Светофар. Зелено е - тръгни!
Препъваш се, избягай - забрави!
Поезията трудно раждаш,
твърде късно се обаждаш!
Смешни рими без покритие,
в тях не търсиш ли прикритие?
Не се нуждая аз от теб.
Муза си, без интерес!

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??