Jun 26, 2008, 7:34 AM

Момент без муза 

  Poetry » Other
488 0 2
Светофар. Зелено е - тръгни!
Препъваш се, избягай - забрави!
Поезията трудно раждаш,
твърде късно се обаждаш!
Смешни рими без покритие,
в тях не търсиш ли прикритие?
Не се нуждая аз от теб.
Муза си, без интерес!

© Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??