Скрита е самотата ми.
На думи крещя и се смея.
Живея привидно добре.
Нищо не чувствам. Наистина.
Дори не копнея.
Звъни във душата ми повик.
Далечен. И ням.
Напомня ми някой за себе си,
че още го търся в сърцето си.
Че той още е там.
© Полина Все права защищены