8 авг. 2019 г., 16:40

Момиче 

  Поэзия » Любовная
667 0 0

 

Лети, момиче!
В тяло на жена!
Със трясък завладявай световете!
Лети със дракони,
изгаряй в нежността -
все някой обуздава ветровете!
Лети на воля!
Всъщност лудостта,
те кара да се чувстваш жив!
Да дишаш!
В тяло лудо на жена,
душа живее като птица...
Лети навън!
Не ти е нужна клетка!
Усмивката ти в клетка не стои!
И там, сред висините с ветровете,
гори момиче, от мечти!

© Диана Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??