21 мар. 2008 г., 07:58

Момичета 

  Поэзия » Другая
873 0 14
 

 

 

МОМИЧЕТА

 

На всички момичета, които познаят себе си в този стих.

 

Добре изглеждащи момичета

пресичат занемялата ни улица,

с усмивки бели - цвят кокичета

 сърцата ни момчешки подлудяват.

 

И слънцето не иска да си ходи,

вечер над света ни пуска

лъчи - последни, избелели

над техните главици спуска.

 

Със смях посрещат ги лъчите -

от гений луд изваяни бедра,

потрепващи и ненаситни са  очите,

препълнени от вашта красота.

 

Къде тръгнали сте, момичета

омайни, в края на деня?

Дори сред бури и неволи

неземен е със вас мигът.

 

Добре изглеждащи момичета,

с гърди разтърсили света

и под покрова на тревата

за вас ще мисля сред пръстта...

© Стоян Владов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??