8 дек. 2011 г., 14:36

Момичето 

  Поэзия » Любовная
553 1 2

Момичето

Вчера плака и валя...
Днес пак вали и пак и е така...
Замислено и замечтано,
момичето поглежда го през рамо.
Не иска да си тръгне
и отказва,
но умът и мрънка
и подсказва,
че не може в тази ситуация,
тя да бъде грешна грация.
Не може другите да наранява,
дори да иска влюбено да се отдава.
Не иска да го позволи,
дори да спре така мечтите си.
А как само иска той да я последва!...
Но от тук нататък тя назад не бива да поглежда.
Той трябва сам да разреши
на любовта и да го доближи.
Ако последва я момчето, ще узнае,
как момичето завинаги ужасно го желае...

© Мирена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??