25 сент. 2012 г., 23:24  

Монолог?! 

  Поэзия » Другая
1323 1 0


    МОНОЛОГ!?

Дай ми сили, мили мой Боже,
долу съм и повече не може!
Мразиш ли ме.. или  обичаш,
дали от словото си се отричаш?
 
Силен си със теб да се преборя,
нито пътя си сам да отворя.
Притискаш ме и преследваш,
сърцето и вярата ми изследваш.

Отвратих се от теб и ти от мен,
и проклинам живота си всеки ден.
Ненавиждам деня, в който се "родих",
и в Словото ти ,,, истината аз открих!!!

10.03.2005
Marcello Terezios

 

© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??