24 мая 2012 г., 13:49

Монолог на Летка 

  Поэзия » Юмористическая
511 0 4

Монолог на Летка

(Петковата булка)

 

Що за мъжка далавера -

да се барнеш у килера

с булка на един моряк,

що за стил, що за мерак?

 

Няма ли за теб мотели,

та натискаш се в панела?

Ала щом заспиш нощес,

ще го правя със финес.

 

Тихо, без да те събудя,

ще отида да се трудя.

Ей го де околовръстното,

работата не мръсна.

 

Сред дузина каки, лелки

аз съм първа пъргавелка.

Пак пристига митничаря

и ме слага на пангара.

 

И за няколко минути

цапвам приходи нечути.

А след него идват още...

ще остана живи мощи.

 

Сутрин тихо, по пантофки,

стъпва твойта птицечовка.


 

© Юлия Барашка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??