18 июл. 2006 г., 14:55

Море и пясък 

  Поэзия
1182 0 3

Море и пясък
Притихнал коралов пейзаж...
Окъпан във морския блясък,
Синьо-златист е старият плаж...

Захарни гларуси пристъпват бавно
По мокър пясъчен асфалт
И пяна от дантели го залива плавно
В картина,скрита в синьопрозрачен кобалт...

© Фаволина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??