Морето дава, морето взима,
на мен ми даде любовта,
а тя е толкова красива,
като теб, море,
като теб, приятелко добра.
При теб съм аз сега
и държа една бутилка в ръка,
а в бутилката писмо за една жена,
която ти познаваш.
Една молба има
моето сърце към теб.
Бъди днес моята съдба
и отнеси това писмо до жената,
която ме дари с любовта.
Морето се усмихна,
усмихнах се и аз,
надявам се и ти, приятелко,
да се усмихнеш,
когато прочетеш това писмо.
Писмо докоснато с любовта.
© Наско кирилов Все права защищены