11.07.2016 г., 17:22 ч.

Морето моята приятелка 

  Поезия » Любовна
904 1 2

Морето дава, морето взима,

на мен ми даде любовта,

а тя е толкова красива,

като теб, море,

като теб, приятелко добра.

При теб съм аз сега

и държа една бутилка в ръка,

а в бутилката писмо за една жена,

която ти познаваш.

Една молба има

моето сърце към теб.

Бъди днес моята съдба

и отнеси това писмо до жената,

която ме дари с любовта.

Морето се усмихна,

усмихнах се и аз,

надявам се и ти, приятелко,

да се усмихнеш,

когато прочетеш това писмо.

Писмо докоснато с любовта.

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря
  • Хареса ми! Хареса ми как е възложен мотива за бутилката, като сандък за ценности(но не какви да е...) като убежище за писмото на сърцето, хареса ми образа на морето като най-добра приятелка, хареса ми. Браво!
Предложения
: ??:??