12 мар. 2009 г., 07:56

Морски блян 

  Поэзия
739 0 3

 

 

 

                                  Морски блян

 

 

                      След бурята погледна ме морето

                      с далечни крясъци на чайки,

                      вълните сякаш слезли от небето

                      се ровят в песъчинки малки.

 

                      Потръпвам с аромат на морско синьо,

                      в далечината облаци светлеят,

                      морето пак е като чаша вино

                      с мехурчета, които сякаш пеят.

 

© Сара Махова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??