Mar 12, 2009, 7:56 AM

Морски блян 

  Poetry
758 0 3

 

 

 

                                  Морски блян

 

 

                      След бурята погледна ме морето

                      с далечни крясъци на чайки,

                      вълните сякаш слезли от небето

                      се ровят в песъчинки малки.

 

                      Потръпвам с аромат на морско синьо,

                      в далечината облаци светлеят,

                      морето пак е като чаша вино

                      с мехурчета, които сякаш пеят.

 

© Сара Махова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??