16 июл. 2015 г., 18:23

Морски бриз 

  Поэзия » Другая
879 0 0

 

Морски бриз

 

Нежен бриз, синьо море

и полет на чайки в небе.

 

Солени пръски, бурни вълни

с този поглед покоряваш мечти.

 

Пясъчен бряг, морска шир

изпълва  тя със спокойствие, мир.

 

Божи дар, необятна красота

за миг тя спира ти дъха.

 

Ивелина Стойова

© Ивелина Стойова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??