Jul 16, 2015, 6:23 PM

Морски бриз 

  Poetry » Other
878 0 0

 

Морски бриз

 

Нежен бриз, синьо море

и полет на чайки в небе.

 

Солени пръски, бурни вълни

с този поглед покоряваш мечти.

 

Пясъчен бряг, морска шир

изпълва  тя със спокойствие, мир.

 

Божи дар, необятна красота

за миг тя спира ти дъха.

 

Ивелина Стойова

© Ивелина Стойова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??