23 мая 2021 г., 16:29

Морско утро 

  Поэзия
263 0 3


Полъх на вятър примесен с роса, 
успокоени вълните галят брега.


Слънчев лъч се плъзга по морската шир,
а аз сам съм на плажа, изпаднал в
мой, вътрешен мир. 


Лодка рибарска с пърпорещ мотор ритуално руши тоз покой, 
отплава навътре,

смалява се и....

изчезва от сцената на този мой взор. 


Чайки общуват си,

будят света,
слънчево синьо е,

започва денят.


 

© Климентин Чернев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??