Няма нийде Балкан като твоя,
нито хора с такива души,
дето носят духа на героя,
за да бъдат „сега" и „преди".
Моя малка страна необятна,
ти си гордост за целия свят
със душа слънчогледенозлатна,
дето носи покой с благодат!
© Веселин Веселинов Все права защищены
много стойностно стихотворение..
Веселин, сърдечно те поздравявам.