12 янв. 2007 г., 01:29

Моя мъничка жена 

  Поэзия
692 0 2
Моя мъничка жена,
в този ден прекрасен,
желая ти да бъдеш истински добра,
и да не свеждаш никога глава!

Моя мъничка жена,
днес е твоят ден рожден,
бъди за утрото зора,
бъди светлината в нощта!

Моя мъничка жена,
усмихната вечно ти бъди,
нека в сърцето ти обич да гори,
нека не узнаеш какво е да боли!

Моя мъничка жена,
днес когато оставяш детето в тебе,
когато поглеждаш живота в очите,
едно нещо ще ти кажа  само-
усмихвай се,дори когато капят сълзите!

Посветено на най-добрата ми приятелка,която утре прави 18 :)

© Петя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??