13 сент. 2007 г., 09:26

Моя обич 

  Поэзия
610 0 15
Моя обич, нощем в прегръдка ме люлееш,
сутрин с нежни думи ме събуждаш!
През деня те моля песни да попееш,
вечер ми мълвиш да те сънувам!

Моя обич, търсена и  новонамерена,
губиш частиците си по пътя!
С многобройните си трептения
корена на злото ти изтръгваш!

Моя обич, искам още да плавам, да плавам,
в бъдното, с полюс на желанията!
На небосклона е винаги щастието!
Да, и от там се усмихва... безостатъчно!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??